Информационните табели са част от изграждането на ясна визуална комуникация на големи търговски обекти, спортни зали, производствени халета, хотелски комплекси, болници и клиники и други. Поставянето на добре забележими табели за подземен паркинг гарантира по-добра организация на работата и движението в обекта, по-ясна ориентация за посетителите.

Във връзка с брандирането на спортна зала С.И.Л.А. – град Пловдив с указателно-информационни табели и знаци, изработихме и табела за паркинг. Тя указва местоположението на платения паркинг към комплекса.

Табела за паркинг с LED осветление

Светещата табела е монтираната на фасадата на сградата, до входа към вътрешния паркинг. За да се вижда отлично и от двете посоки на движение, табелата за паркинг е двустранно светеща реклама. Проектирана е по стандартите за маркировка на такъв тип обекти – с изискваните графични елементи и цвят. С помощта на ярките и високоефективни LED модули G.O.Q. LED и след смрачаване указателната табела за паркинг е ясно забележима.

За изработката на табелата са използвани материали с доказано качество и здравина. Корпусът на табелата е от специализиран алуминиев профил за двустранно светещи табели, предназначен за сглобка с плексиглас. Двете лица на табелата са изпълнени именно от плексиглас в комбинация с фолио за светещи реклами. Тази система за табели и качественото LED осветление гарантират дълъг живот и безпроблемна експлоатация.


Клиент:  Комплекс С.И.2Л.А.


Дата:  Юли 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив