AutoPRO развива своята дейност с търговия на маркови автомобилни части и аксесоари. При тях ще откриете още марки като OSRAM, PHILIPS, BOSCH, K&N, MOTUL, BARDAHL. В магазина им също можете да се доверите и на високото качество на техни продукти с марка AutoPRO.

Компанията е избирала многократно през годините Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на различни видове рекламни изделия, като в един от проектите бе изработена и метализирана гравирана табела за работно време.

Визуална комуникация с табела за работно време – AutoPRO

Всеки обект има нужда от изграждане на визуална комуникация. Това спомага бързата и лесна ориентация на клиентите, като в същото време им вдъхва сигурност. За изработката на рекламното изделие за шоурум на AutoPRO бе използван метализиран ABS. Получената визия е тематична и в синхрон с изграденият стил на фирмата.

Защо метализирани гравирани табели?

При изработка на гравирани табели може да получите изделия, които отлично да допълнят интериора на Вашия обект. Най-ярките примери за това са необходимите табелки за асансьор, етажи, номера на хотелски стаи, информационни и предупредителни табели. Рекламна агенция Медия Дизайн ще Ви предложи разнообразие от видове и начини на изработка, за да допринесем за създаването на един завършен елегантен вид.


Клиент:  AutoPRO


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив