Светеща табела Ti Amo със светодиоди Samsung LED

Табела със светодиоди за магазин Ti Amo Карлово

Светеща табела със светодиоди, алуминиеви профили и винил, изработена за магазин за дрехи Ti Amo в град Карлово. Светещата реклама е монтирана по дължината на обекта и под ъгъл, за да го очертае и да изпъкне на фона на сградата. За рекламната табела е избран ярък оранжев цвят, който да привлича погледите на хората, вървящи в центъра на Карлово. Ъгловата част на рекламата е разположена по посока на движението и се забелязва отдалече. Фината сглобка на алуминиевите профили и винилът, облепен с фолио 3M Scotchcal 2330, превръщат табелата в елегантна и качествена светеща реклама, която добавя престиж на магазина.

Качествена конструкция с дълъг живот

Светещата табела за Ti Amo Карлово е изпълнена с алуминиева система профили, които позволяват винилното платно да бъде изпънато перфектно – без каквито и да е гънки. Системата с алуминий е подходяща за всякакви табели – малки или големи, с винил или плексиглас, и с нея табелите се сглобяват много по-прецизно, така че да се избегне пропускане на вятър или дъжд. Много голямо предимство на тези профили е дългият живот без никаква поддръжка, което пести доста средства. Годините не променят вида на табелата и нейният външен вид изглежда отлично. Алуминиевата система позволява бърза и лесна смяна на винила – особено подходящо за външни реклами, които често се подменят.

Икономична и ярка в центъра на Карлово

Табелата за магазина е осветена със светодиодни модули, които са с висок интензитет на светене. Силната светлина обаче не е за сметка на висока консумация на електричество. Напротив, тази светеща табела харчи около 40W, колкото една обикновена крушка. Този факт не бива да се пренебрегва, защото табелата свети поне 12-16 часа и на годишна база изразходва 8 пъти по-малко ток от познатите техники за осветление. Предимство на светодиодите е, че са много малки и не изискват голям обем за монтиране, така светещата табела е по-фина и изглежда еднакво добре отдалече и отблизо.


Клиент:  Ti amo


Град: Карлово