Табелите тип тротоарна стойка намират широко приложение като указателни или информационни табели за заведения, магазини, банки, офис и административни сгради и др. Поставят се в близост до входа на обекта, за да помогнат за по-добрата ориентация на клиентите. Често в големи сгради, с много коридори и етажи, металните табели на стойка са чудесен ориентир за посетителите, указвайки посоката на търсената локация. Високата трайност и здравина, леката и удобна за преместване конструкция и атрактивен вид, ги правят предпочитани и от клинетите както за интериорна, така и външна употреба като тротоарна табела.

Елегантна табела на стойка с метална конструкция насочва към офиса на нотариус

Нотариус Десислава Кирилова – Зайкова ни потърси за изработката на табела на стойка тип магаре по индивидуален проект. Указателната табела трябваше да покрие определени изисквания, спрямо цветове и размери. Понеже тази интериорна табела ще стои във фоайе, тя трябваше да заема минимално място и същевременно да бъде стабилна. При необходимост, табелата може да се постави и отвън, тъй като е устойчива на атмосферните въздействия.

Съобразно всички тези условия, изработихме изделието с лека метална конструкция (стойка) в тъмно сив цвят. С помощта на стилни държачи от кожа, на стойката е окачена табела от сив еталбонд с надпис „НОТАРИУС“ и стрелка. Надписите са изработени от рязано фолио в оранжево и черно, които идеално си контрастират със сивата основа.

Като резултат се получи елегантна указателна табела, който успешно насочва клиентите на нотариуса.


Клиент:  Нотариус Десислава Кирилова-Зайкова


Дата:  Септември 2019


Гаранция: 3 години


Град: Асеновград