Борнео е кафе-сладкарница, която се намира в Лондон. Там може да намерите традиционни български закуски, торти, фрешове и сандвичи. Също така приготвят торти по поръчка за Вашия специaлен ден.
От ръководството на заведението се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на светеща реклама.

Еталбондова табела Borneo, Лондон

Няма как да объркате заведение Borneo в Лондон. Рекламното изделие, което създадохме за тях се отличава с елегантност. Изработихме табела, върху която поставихме светещи обемни букви Borneo и Cafe & Bakery от 4мм плексиглас. Заедно със стилния им вид, табелите от еталбонд се отличават и със здравина. Веднъж монтирани, остават непроменени във времето.

Други важни предимства на еталбондовата табела са изолационните свойства и разнообразието от цветове, което се предлага. Възможно е облицоване на отделни елементи по обекта като колони, первази и други. По този начин се постига цялостна визия на обекта.

Интериорна реклама за максимален рекламен ефект

Освен за външната реклама се погрижихме и интериорът да бъде подходящо брандиран. По този повод създадохме обемни букви от лек, порест материал, които бяха инсталирани зад бара. Боядисахме ги в тъмен цвят, за да контрастират върху дървената основа.

Реклама с дълъг живот и надеждни LED модули

За осветяването на обемни букви Borneo използвахме LED модули от надеждния производител G.O.Q LED. Доказано трайни и устойчиви, те ще спомогнат да се удължи живота на рекламното изделие. Така рекламата ще се забелязва от далеч и ще бъде в услуга на всички ценители на вкусната храна.


Клиент: Borneo


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Лондон