Кабинет по Дентална медицина ANAXE се намира в град Панагюрище, на улица Георги Бенковски №33. Там ще Ви посрещне екип от професионалисти, който има за цел да удовлетвори Вашите нужди по най-добрия възможен начин. Специалистите от ANAXE залагат на комбинацията от иновативни и съвремени технологии с изпитани дентални методи и практики.

От денталния кабинет се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на атрактивна табела със светещи букви.

Табела от Еталбонд с вградени букви за Кабинет по Дентална медицина ANAXE

Рекламна табела Панагюрище за ANAXE е изработена с основа от Еталбонд. Към него добавихме вградени букви от 10мм плексиглас в цвят опал. Изобразеното лого също е от плексиглас и придава завършен вид на табелата. Изделието осветихме с LED модули от корейският производител G.O.Q LED. По този начин рекламата ще се вижда както от по-далеч, така и през късните часове в денонощието.

Здрава и надеждна реклама

Най-често срещаната стратегия за привличане на вниманието са осветените табели и обемни букви. Ярък пример за добра и ефектна реклама са обемни букви Панагюрище. Но когато става въпрос за табели, тези от бонд се превърнаха в предпочинан избор от много клиенти. Материалът предоставя отлична здравина и трайност, което от своя страна гарантира спокойствие на всеки притежател.

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва такъв тип изделия с желани от клиента размери. Дългият живот на табелите от Еталбонд ги прави подходящи за брандиране на обекти, облицовки на колони, табели за обекти в по-замърсени индустриални зони или интериорни табели.


Клиент:  Кабинет по Дентална медицина ANAXE


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град:  Панагюрище