Джелато е италиански занаятчийски сладолед, който се отличава със своя специфичен и запомнящ се вкус. Обикновено е с по-ниско съдържание на мазнини от другите видове замразени десерти и с по-плътен, богат вкус. В Perte – Gelato & Café ще имате възможност да се насладите на голям асортимент от изкушения и ароматни кафени напитки.

От ръководството на заведението се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна реклама за фасадата на обекта.

Табела от Еталбонд за Perte – Gelato & Café

Табелата за Perte – Gelato & Café бе изработена от черен матов Еталбонд, обепен с надписи от фолио. През последните години заданията за табели от Еталбонд се увеличават многократно, и това се дължи на здравината и трайността на материала. Изгодната му цена е още един плюс към стилния и елегантен вид.

Веднъж инсталирани, те остават с непроменен във времето външен вид. Отличен избор за брандиране на магазини, облицовки на колони, табели за обекти в по-замърсени индустриални зони и интериорни табели.

Табела вместо визитна картичка

При изработка на табели, те могат да бъдат изпълнени по изключително атрактивен начин, така че да няма нужда от допълнително представяне пред клиентите Ви. С изделия от този вид може да внушите доверие и надежност, както и да подчертаете своята фирмена идентичност и стил.

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с дългогодишен опит в областта на външна реклама, което ни дава нужните знания да проектираме и изпълним и най-сложните и комплексни проекти.


Клиент:  Perte – Gelato & Café


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив