В Comfort Shoes се предлагат качествени и удобни обувки на предпочитани немски марки като Ara, Rieker, Caprice, Legero, Marco Tozzi, Jana и други. Брандът има два магазина в Пазарджик и Пловдив. Обектът на Comfort Shoes в Пловдив се намира в центъра на града, на ул. „Княз Александър I-ви“ 50. Погрижихме се за освежаването на неговата външна реклама, като изработихме стилна и елегантна рекламна табела.

Табела от бонд с надписи от фолио направи магазина още по-привлекателен

Изработихме рекламна табела от Еталбонд, на която е апликирано логото и надпис „магазини за немски обувки“ от самозалепващо фолио. Композитният материал е в черен цвят и ясно контрастира с надписите в бяло и червено. Като цялостно възприемане на рекламата, тя остава впечатление за стил и качество, с което се асоциира и компанията. На една от колоните, поставихме и логата на предлаганите марки обувки отново изпълнени като надписи от рязано фолио.

Еталбондът има множество предимства, които го направиха предпочитан и в рекламната индустрия. Предоставя възможност за избор от множество цветове за постигането на внушителни визуални ефекти. Много добре се съчетава с обемни букви. Характеризира се с висока трайност и устойчивост, заради което не изисква поддръжка, като съответно тези му свойства са валидни и за изработените с него табели.


Клиент: Comfort Shoes немски обувки


Дата: Май 2023


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив