Компания IMI се занимава с производството на електронни модули за автомобилната индустрия и се нарежда сред първите в този бранш в световен мащаб. От IMI Ботевград се свързаха с нас за изработването и поставянето на ъглова табела и двустранен светещ тотем в комплекса. Табелата в Ботевград е с много интересен дизайн и е видима от голямо разстояние не само денем, но и нощем.

Табели Ботевград с винил – IMI

Изработихме рекламата с алуминиеви профили, за които захванахме три винилни платна 3M Panagraphics III. Винилът монтирахме под формата на буквата „П“.

Облепихме винилното платно със специално бяло блокаут фолио, което спира светлината от вградените в табелата светодиоди. Изключение направихме на местата върху винила, на които е знакът на компанията. Там апликирахме транслуцентно фолио 3M Scotchcal 2330, оформяйки цветовете на логото на IMI.Корейските светодиоди G.O.Q. LED, с които направихме табелата светеща, са гарант за качество, дълготрайност и енергоспестяване.

Благодарение на технологията, която използвахме при изготвянето на табелата, тя изпъква нощем и наподобява елегантни светещи обемни букви.

Вижте също обемни букви Ловеч


Вижте също обемни букви Габрово


Вижте също обемни букви Ботевград


Клиент:  ИМИ Ботевград


Дата:  Март 2017


Гаранция: 3 години


Град: Ботевград