От Медия Дизайн поставихме светещ тотем на входа на компания Интегрейтид микро-електроникс ЕООД (IMI България) в Ботевград. Международната компания е в Топ 10 в световен мащаб при производителите на електронни модули за автомобилната индустрия. Българският ѝ клон е вече 20 години на родния пазар и е лидер в областта си.

Разпознаваемостта е важна за всяка една компания, затова ние направихме рекламното изделие в основните цветове, използвани от IMI България – червено, сиво и черно. За фон сложихме бялото като цвят, с което постигнахте максимална яснота и видимост на логото на компанията.

Медия Дизайн изпълни качествено и в срок поставянето на рекламата на IMI България

Двустранният тотем на IMI България поставихме върху стабилна метална носеща конструкция. Основният материал, използван от нас за изработването на рекламата, е еталбонд. Устойчивостта и здравината му при тежки атмосферни условия, както и лесното му оформяне при изработката, го прави отличен избор за направата на този вид външна реклама.

Върху червения еталбонд е поставена втора плоскост от същия материал, която е с бял цвят. В него са позиционирани логото и името на фирмата – IMI България. Оформихме ги като релефни плексигласови букви. Те са с дебелина от 10 мм., а отгоре са облепени с цветно фолио 3M. Дизайнът на фолиото следва идеята за обемност на логото.

За да е още по-ефектна рекламата, осветихме тотема със светодиодни модули на G.O.Q LED. Светещата реклама помогна на компанията да бъде разпознаваема и видима през цялото денонощие.


Клиент:  IMI България


Дата:  Март 2017


Гаранция: 3 години


Град: Ботевград