Погрижихме се за външната реклама на фирма Бултекс 99 в град Русе. Монтирахме рекламни винилни табели по фасадата на фирмената им сграда, които презентират продуктите на компанията. Част от тях се отдават под наем – за реклама на други фирми, съответно тяхната визия е с подходящ дизайн.

Несветеща реклама с винил – табели Бултекс 99 Русе

Табелите с винил и алуминиев профил, които произвеждаме, са изключително подходящи за брандиране на обекти, които отдават място за реклама или където ще се сменят рекламни визии. Използваме специализиран алуминиев профил за несветещи табели, който изглежда много елегантно и същевременно е здрав и траен. С него всяко винилно платно се изпънато максимално и табелата изглежда като направена от твърд листов материал – без гънки. Специалният начин на захващане на рекламните винили, позволява лесна и бърза подмяна на визиите.

За табели Бултекс 99 Русе сме използвали горепосочената технология – профил от алуминий и винилно платно 3M Panagraphics III. Всяка реклама табела е с грабващ и запомнящ се дизайн, включително и тези, които се отдават под наем. За да се виждат и вечер, като акцент към фирмената сграда, собствениците от Бултекс 99 са предвидили изнесено осветление (лампи над табелите).


Клиент:  БУЛТЕКС 99


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив