Елегантни табели от голям бранд – възможно!

Всички сме свикнали, че табелите, с които големите фирми масово брандират заведения и магазини изглеждат малко или повече “дървени”. В повечето от случаите те са предварително изработени и единствено трябва да се поставят на фасадата, като се добави името на търговския обект. Това върши добра работа на брандовете, но табелата изглежда прекалено “масова”, т.е скучна и типична.

За да се промени тази тенденция, е необходимо да се създаде нова, по-модерна визия на табелите. Такъв тип рекламни табели са тези на Zagorka за брандирането на bar&dinner Dari. Стилен и изчистен дизайн, с елегантна и трайна система за табели – алуминиев профил и винил. Рекламата на заведението е доказателство, че когато една компания подходи с точната доза иновация, резултатите са наистина добри.

Бягство от традиционната реклама

Може би всички са очаквали да видят свежа, пенлива бира, която се разлива по изпотена бутилка, но уви! Тук дизайнът на табелите е семпъл – логото на компанията и това на заведението сами “говорят” за себе си. В този проект дори осветлението на рекламата не е типично.

Използвали сме нов атрактивен начин за осветяване на табелите. Мощни светодиоди G.O.Q. LED създават ефектно отражение върху лицето от винил. Получава се ефект, познат като waterfall, при който светлината прелива като водопад. За да постигнем търсения резултат, сме монтирали най-добрите светодиоди на пазара G.O.Q. LED Hi-Power в изнесена конструкция от алуминий. Разбира се, предвид цялостната елегантна визия на рекламата за Загорка и bar&dinner Dari, тази конструкция е изработена от фини сегменти.


Клиент: Bar&Grill Dari


Дата:  Юни 2013


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив