Разположено в сърцето на град Пловдив, модерното заведение Jazz café привлича със своята изискана обстановка, приятна музика и богата селекция от напитки – ароматни топли или маркови алкохолни. Ще го откриете на ул. „Петко Каравелов“ 26. Тук ще се потопите в релаксираща и стилна атмосфера, под звуците на джаз музика. Освен разнообразие от напитки, барът предлага и свежи предястия, поднесени с внимание към всеки детайл.

За брандирането на заведението, собствениците се обърнаха към рекламна агенция Медия Дизайн. Създадохме тематичен дизайн на външната реклама, който съвпадна идеално с духа и стила на бара.

Светеща табела от Еталбонд с релефни букви над входа

Изработихме табела от Еталбонд в цвят черен мат, в комбинация с релефни букви от плексиглас опал. Черно-бялата табела се откроява на фона на фасадата на голямата бизнес сграда, в която е разположен барът. Светещата реклама е стабилно монтирана точно над входа на заведението, така че да бъде устойчива и безопасна. Нощем светят само релефните букви в ярко бяло и ясно очертават локацията.

Използвахме LED модулите на G.O.Q. LED за надеждно и дълготрайно светене на рекламата. С тях табелата  се покрива от 3-годишна гаранция, а реално ще работи без нужда от поддръжка минимум поне още толкова.

По-малка кръгла двустранна табела насочва вниманието към бара

Като част от брандирането на Jazz café, изработихме и инсталирахме още една по-малка табела тип конзолна. Тя отново е от черен мат Еталбонд, а на двете лица са монтирани надписи с логото на заведението, които представляват релефни букви от плексиглас. Табелата е несветеща и служи за сигнализация на преминаващите, че на това място има заведение. Вижда се ясно от двете посоки на улицата.

С поставянето на двете табели от Еталбонд, заведението получи трайна и надеждна външна реклама, която едновременно с това подчертава индивидуалността му, атрактивна е и представителна.


Клиент:  Jazz cafe


Дата: Март 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив