Марката Gardenia Antana е сред добре познатите на българския пазар за селскостипанска техника. В шоурума на ул. „Васил Левски“ 242 в Пловдив се предлагат богата гама от продуктите на компанията, консумативи и принадлежности за машините. Тук ще откриете мотокултиватори, мотофрези, двигатели, помпи, косачки и тримери и всякаква техника за стопанствата и градината. Освен за селскостопанския сектор, от компанията се грижат да подсигурят нуждите от техника, маркучи и приспособления на предприятия от хранителната, леката и тежка индустрии.

Ние от Медия Дизайн се погрижихме за брандирането на шоурума с външна реклама – табели със светещи букви и облепяне на витрини с рекламно фолио.

Две табели със светещи букви Gardenia откроиха магазина

Изработихме две табели от Еталбонд със светещи букви с логото на Gardenia. Монтирани са на фасадата на сградата над двата входа. По-малкият надпис „Antana“ е от изпълнен от фолио и е несветещ. Рекламните табели са създадени в цветовете на логото, за да се спази фирмената идентичност и разпознаваемост. Цялата стъклена фасада облепихме с фолио с рекламни графики, специализирано за стъклени повърхности.

С помощта на висококачествени материали успяхме да изпълним табелите досущ като специфичното лого. Освен представителен и стилен външен вид, рекламата за шоурума на Gardenia се отличава и с отлична трайност и здравина. За осветяване на обемните букви, използвахме едни от най-добрите LED модули на пазара – тези на G.O.Q. LED. С тях светещите реклами са ярки и ефективни.


Клиент: Gardenia Antana


Дата: Септември 2019 


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив