Брандирахме интериора и екстериора на Аква Спа Хотел Златоград със светещи и несветещи реклами. Поставихме светещ тотем от еталбонд, различни видове обемни букви и табели. Създадохме и светещи табелки с номера на стаи.

За голяма част от светещите изделия е използвано контражурно осветяване. То придава дълбочина и елегантност на рекламите. Клиентите предпочетоха този начин на осветяване и за табелките с номерата на стаите. Те се получиха по-нестандартни и изключително ефектни.

Табелки с номера на стаи озариха коридорите на луксозния хотел

Следвайки изискванията на клиента, изпълнихме табелките по индивидуален проект с дизайн, отговарящ на интериора на хотела. Изработени са от плексиглас в комбинация с черно мат фолио, а върху тях са монтирани номерата на стаите. Цифрите представляват обемни букви тип „сандвич“ от плексиглас и неръждавейка и светят странично с красиво сияние. Светодиодното осветление е вградено в бяла плексигласова кутия, зад табелките, която също свети и се получава ефектен ореол.

Използвали сме висококачествени LED модули G.O.Q. LED, които гарантират ярко, надеждно и икономично осветление на всички табели с номера.

Този тип хотелска табела е част от изграждането на ясна визуална комуникация в хотела, с по-лесно и по-добро ориентиране на клиентите. С атрактивния си вид елегантните табелки с номера на стаи неизбежно правят впечатление, като изпълняват идеално информативната си роля.


Клиент: Aqua SPA Hotel Zlatograd


Дата: Октомври 2019


Гаранция: 3 години


Град: Златоград