С фирма Бултекс 99 имаме успешно сътрудничество по много проекти за външна реклама. От години компанията ни се доверява за изграждането на рекламите за всички техни обекти. За новата търговска база в град Пловдив, Бултекс 99 отново ни предпочете за създаването на светещи и несветещи рекламни изделия – обемни букви на покрива, светещ тотем, интериорни рекламни табла, светещи обемни букви с предлаганите марки работни облекла, както и светещи текстилни табели.

Елегантна и представителна реклама с интериорни табели с LED

Изработихме множество рекламни табели с фин алуминиев профил и плат за лицето. Текстилните табели за магазина представят рекламни визии на продуктовата гама – работни облекла, обувки, защитни средства и т.н. Разположени са върху колони, които разделят стъклената фасада. В табелите е инсталирано LED осветление от висок клас модули за светещи рекламни, така че да светят ярко и равномерно. В допълнение и платът има отлична пропускливост, което спомага рекламите направо да „грейнат“. Текстилните табели се вписаха в интериорния дизайн на магазина на Бултекс 99 и се превърнаха в атрактивен акцент.

Предимства на текстилните табели – защо да ги предпочетете за своя бизнес?

Светещите текстилни табели са изключително стилни и представителни, създадени за близък контакт с клиентите. Финият профил в комбинация с перфектното покритие на цветовете на отпечатаните на плата рекламни графики и отличната осветеност, правят така че табелите да наподобяват „плосък екран“. Могат да се вграждат в ниши, да бъдат двустранни, позволяват лесна замяна на рекламните визии и имат изгодна цена. Именно заради тези предимства широко се използват за брандиране на интериора на различни търговски обекти, в молове, банки, бутици, заведения.


Клиент: Бултекс 99


Дата: Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив