Клиент: Хотел SPS – Пловдив

Дата: Март 2019

Гаранция: 3 години

Вид: Текстилни табели

Град: Пловдив

За освежаването на интериора на един от емблематичните хотели на град Пловдив използвахме атрактивните текстилни табели. От ръководството на хотела ги предпочетоха заради перфектната им визия, отлична цена и практичност. Инсталираните в лоби бара на Хотел SPS несветещи табели с

текстилно лице допринесоха за още по-изискания и елегантен вид на заведението. Те се вписаха чудесно в луксозния интериорен дизайн.

Нощен изглед на космополитен град допълни интериора на лоби бара

Благодарение на текстилните платна, които предоставят високо качество на печат, цветовете изглеждат наситени и свежи. Елегантните табели за лоби бара изобразяват нощен градски пейзаж, който с контрастните си цветове сякаш оживява на стената. Плиткият алуминиев профил за текстил (само 1.5см) изпъва перфектно платното и табелата се слива със стената, наподобявайки фото тапет. Но за разлика от него, се монтира и демонтира много по-лесно и бързо, дори и от хора без опит. Смяната на отпечатаните реклами или декоративни изображения се извършва без никакви усилия. Няма нужда табелата да се сваля от стената. Единствено се отваря профилът, за да се извади старото платно и да се изпъне новото.

Ефектните текстилни табели – практично решение за заведения

Тъй като текстилните табели предоставят възможност за лесна смяна на рекламни визии, те са изключително подходящи за заведения. С тях се могат да се спестят значителни суми за интериорни декорации, които доста често се налага да се извършват в този тип обекти, за да са свежи и актуални по всяко време. Текстилните табели са подходящи и в случаите, когато известни брандове на продукти, които се предлагат в заведението, поставят свои реклами. Табелите с плат и алуминиев профил за лоби бара на Хотел SPS демонстрират перфектно декоративното приложение.

Друго голямо предимство на този тип табели, което е от полза за заведенията, е намаляването на кънтенето в помещението. Всички знаем колко шумно е вътре, особено когато има повече посетители. Едно от свойствата на плата за текстилните табели е, че са гъвкави и поемат звуковите вибрации, редуцирайки неприятното кънтене.

Хотел SPS предпочетоха да заложат на изпитаното практично изделие и резултатът е повече от чудесен.