За освежаването на интериора на един от емблематичните хотели на град Пловдив използвахме атрактивните текстилни табели. От ръководството на хотела ги предпочетоха заради перфектната им визия, отлична цена и практичност. Инсталираните в лоби бара на Хотел SPS несветещи табели с текстилно лице допринесоха за още по-изискания и елегантен вид на заведението.

Нощен изглед на космополитен град допълни интериора на лоби бара

Те се вписаха чудесно в луксозния интериорен дизайн. Благодарение на текстилните платна, които предоставят високо качество на печат, цветовете изглеждат наситени и свежи. Елегантните табели за лоби бара изобразяват нощен градски пейзаж, който с контрастните си цветове сякаш оживява на стената. Плиткият алуминиев профил за текстил (само 1.5см) изпъва перфектно платното и табелата се слива със стената, наподобявайки фото тапет. Но за разлика от него, се монтира и демонтира много по-лесно и бързо, дори и от хора без опит. Смяната на отпечатаните реклами или декоративни изображения се извършва без никакви усилия. Няма нужда табелата да се сваля от стената.

Ефектните текстилни табели – практично решение за заведения

Единствено се отваря профилът, за да се извади старото платно и да се изпъне новото. Тъй като текстилните табели предоставят възможност за лесна смяна на рекламни визии, те са изключително подходящи за заведения. С тях се могат да се спестят значителни суми за интериорни декорации, които доста често се налага да се извършват в този тип обекти, за да са свежи и актуални по всяко време. Текстилните табели са подходящи и в случаите, когато известни брандове на продукти, които се предлагат в заведението, поставят свои реклами. Табелите с плат и алуминиев профил за лоби бара на Хотел SPS демонстрират перфектно декоративното приложение.

Друго голямо предимство на този тип табели, което е от полза за заведенията, е намаляването на кънтенето в помещението. Всички знаем колко шумно е вътре, особено когато има повече посетители. Едно от свойствата на плата за текстилните табели е, че са гъвкави и поемат звуковите вибрации, редуцирайки неприятното кънтене.

Хотел SPS предпочетоха да заложат на изпитаното практично изделие и резултатът е повече от чудесен.


Клиент:  Хотел SPS


Дата:  Март 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив