IMIKS Silver Jewellery е компания с 20-годишна история в търговията със сребърни бижута. Модерните и красиви украшения се произвеждат в България, Италия, Турция и Тайланд, като високото качество е гарантирано. Компанията се стреми да предлага на своите клиенти бижута, отговарящи на актуалните за всеки сезон тенденции. В магазините ще откриете богато разнообразие от сребърни колиета, пръстени, гривни, обеци, медальони и т.н. Множеството модели бижута дават на клиентите възможността винаги да намерят подходящия за тях или за подарък накит.

В края на изминалата 2019 г. IMIKS Silver Jewellery отвори още един магазин в град Пловдив. За новооткрития обект в Mall Plovdiv бе необходима и представителна интериорна реклама. Ние, от Медия Дизайн, се погрижихме да брандираме магазина със стилна и елегантна реклама, която да отговори на дейността и имиджа на компанията.

Текстилни табели с LED осветление паснаха на интериора на магазина

Изработихме и поставихме 2 светещи табели с алуминиев профил за текстил. Този тип рекламни табели са изключително подходящи за брандиране на интериори на магазини, за реклама в МОЛ-ове, заведения или офиси. Отличават се с елегантна визия и са много атрактивни за клиентите.

Конкретно, за табелите на IMIKS Silver Jewellery избрахме фин и по-плитък профил, за да изглеждат като картина върху стената с ефектна мазилка и допълнително скрито осветление. Те изпъкват с красивите рекламни изображения, отпечатани на текстилното лице. Както може да се види на снимките, текстилните табели с двата модела, представящи бижутата, са с перфектно изпънат плат и отлично осветление. Избрахме LED модулите на G.O.Q. LED, които са надеждни, енергоефективни и гарантират безопасно светене на рекламите.


Клиент:  IMIKS Silver Jewellery


Дата:  Декември 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив