Термален комплекс Персенк е първият аквапарк с лечебна минерална вода в град Девин. Отвори врати за своите посетители през летния сезон на 2017 година и бързо се превърна в любимото място за релакс и забавление в града. Беденската минерална вода е позната с благоприятните за човешкия организъм лечебни свойства. Използва се за питейно и външно балноелечение на различни типове заболявания, свързани с опорно-двигателната, сърдечно съдова, дихателна и полова системи.

Комплексът разполага с няколко различни по размер и атракционни басейни: детски, бебешки, ВИП, олимпийски, ходомасажен и басейн C с двойна пързалка. Посетителите на термалния аквапарк могат да се възползват и от отпускащи spa процедури и масажи.

Триъгълна светеща табела осветява входа на Термален комплекс Персенк

Изработката на табелата до входа на Термален комплекс Персенк е част от чийто проекта за външна реклама, който осъществихме през 2017 година. Започнахме с луксозните обемни букви Девин и продължихме с цялостната рекламна визия на аквапарка.

Светещата табела е с по-нестандартна форма, с цел да пресъздадем триъгълното лого на аквапарка. За изпълнението ѝ е използвана трайната и елегантна система за светещи табели: алуминиеви профили и винил. На лицето е апликирано транслуцентно фолио 3M Scotchcal 2330 в син цвят – характерен за дейността на комплекса.

Чрез качествените материали за рекламни изделия постигнахме идентичност на табелата с логото на Aqua Park Persenk, както и перфектна визия. За осветяването на рекламата са използвани светодинодни модули G.O.Q. LED с доказани отлична ефективност и ярко светене.

Обикновено, имиджовите реклами се гледат отблизо и това изисква още по-голяма прецизност към изпълнението. И най-малките детайли могат да направят впечатление. Погрижихме се рекламното изделие да изглежда елегантно и впечатляващо, така че клиентите ни от Термален комплекс Персенк да са спокойни за доброто анонсиране на своя бизнес.


Клиент:  Persenk


Дата:  Юли 2017


Гаранция: 3 години


Град: Девин