От години изработваме специални изделия от плексиглас по индивидуален проект за различни приложения. Благодарение на опита ни с материала и специализираната, напълно оборудвана работилница за обработка на плексиглас, можем да създадем ефектни и нетрадиционни изделия за промотиране на различни сфери от бизнеса.

Напоследък стана модерно в много от нощните заведения да се използва торта за клуб, с която да се поздравяват клиентите рожденици. Всеки от развлекателния бранш иска да е уникален и да впечатлява с атрактивна и нестандартна програма. Именно заради това от The Corner Live Club в Слънчев бряг ни потърсиха за изработка на специална торта за клуб, брандирана с логото.


Светещите торти от плексиглас изработваме само в един определен размер, на четири етажа. Височината на всеки етаж е 20 см, а диаметърът на всяка окръжност (етаж) отгоре-надолу е съответно 25 см, 35 см, 45 см и 60 см.


Торта за клуб с надпис Happy Birthday внася настроение

Дизайнът на тази светеща торта за клуб The Corner Live Club изпълнихме така, че да пресъздадем логото и цветовете на клуба. Направихме я на четири етажа, изцяло от плексиглас в комбинация с висококачествено фолио. Стилната торта за клуб е размер, съобразен с това лесно да може да се носи на ръка от персонала. Въпреки големината, тортата от плексиглас е лека и удобна за сервиране.

Рекламната торта за клуб The Corner Live Club с първокласно LED осветление

За по-впечатляващ ефект, тортата за клуба е светеща. Използвахме корейските светодиодни модули G.O.Q. LED с чип на Samsung, които се доказаха като водеща осветителна технология за реклами, заради своята надеждност, трайност и ефективност. С тях светещата торта от плексиглас с надпис Happy Birthday е напълно безопасна.

Рекламното изделие от плексиглас за клуба в Слънчев бряг ще внася много настроение не само за рождениците, а и на всички посетители. Този жест от заведението, ще направи впечатление и ще подкрепи имиджа на модерен и оборотен клуб.


Клиент: The Corner Live Club


Дата: Март 2023


Гаранция: 1 година


Град: Слънчев бряг