За да бъде видимо местоположението на бензиностанцията, собствениците ѝ се обърнаха към рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещ тотем в град Пирдоп. Рекламното изделие е изпълнено по индивидуален проект, съобразено със специфичните нужди на клиента.

Ние от рекламна агенция Медия Дизайн изработихме, проектирахме и монтирахме светещ рекламен тотем за бензиностанция BV Fuels and Gas в Пирдоп.

Тотемът BV Fuels and gas придава нов облик на бензиностанцията

Намираща се в град Пирдоп, бензиностанцията имаше нужда от светещ информативен тотем. Цветовете, използвани за рекламата са синьо и бяло, за да може да информира и да е още по-забележим дори отдалеч.

За изработката му използвахме двустранен алуминиев профил, които е специализиран за плексиглас. Той е изключително здрав и изглежда красиво, което допринася за добрата визия на рекламния тотем.

Цветовото оформление е изпълнено с помощта на висококачественото фолио за светещи реклами на американската компания , като Медия Дизайн е официален оторизиран производител. Това гарантира дълъг живот и перфектен вид на произведените от нас рекламни изделия.

Ярко LED осветление с ефикасни светодиодни модули

Тотемът на бензиностанция BV нямаше да е толкова представителен, ако не бяха нашите висококачествени модули за осветление. Рекламното изделие идва с размери височина и 1.2м дължина, като дълбочината на тотема е 1.7м. Това ни позволява да използваме икономични LED модули, което прави светещата реклама доста ефикасна и много ярка. Осветителните модули, които използвахме са на G.O.Q LED. Те осигуряват дълъг експлотационен живот на рекламния тотем, включващ 3 години пълна гаранция.

Произведен и монтиран по такъв начин, светещият тотем на бензиностанция BV Fuels and Gas в Пирдоп ще промотира бизнеса на клиента за години напред, без притеснения за функционирането на рекламата и външният му вид.


Клиент:  BV Fuels and gas


Дата:  Февруари 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пирдоп