Emotion Bar & Dinner е новото име на бара на обновения Хотел SPS – една от най-разпознаваемите сгради в град Пловдив. В изисканата обстановка на бар Emotion може да се разпусне на фона на приятна музика, отдавайки се на хубави емоции, както подсказва и името на заведението. Освен на забавленията в лоби бара, гостите на Хотел SPS могат да се насладят на напълно оборудвани, комфортни стаи и апартаменти, класен ресторант с вкусна храна, голям външен басейн и още много други удобства за по-приятен престой. Хотелът разполага и с конферентни зали за провеждане на бизнес мероприятия.

В разгара на Коледните и Новогодишни празници на изтичащата 2018 година, Emotion Bar & Dinner получи чисто нов светещ тотем от рекламна агенция Медия Дизайн. Погрижихме се рекламното изделие да изглежда едновременно стилно и атрактивно, така че да привлича вниманието на минувачите.

Светещият тотем с логото на заведението приветства посетителите

Масивният рекламен тотем е изграден от здрави и устойчиви конструкция и основа, изцяло от еталбонд. Изработен е двустранен – с две отделни еталбондови кутии, върху които са монтирани обемни букви с логото на Emotion Bar & Dinner. Така рекламата е видима и от двете страни на булевард „Освобождение“, с което се постига по-доброто ѝ анонсиране.

Монтирахме тотема до входа на паркинга, на метри от едно от ключовите кръгови движения в град Пловдив. Светещите букви, които греят ярко през нощта и акцентират върху рекламата, са изпълнени от плексиглас в трите цвята на логото – бял, червен и зелен. Зад тяхното ефектно и привлекателно осветяване стоят висококачествените LED модули G.O.Q. LED. Те осигуряват дълъг живот на рекламния тотем, подкрепен с 3 години пълна гаранция.

Дизайнът и изпълнението на рекламния тотем на бар Emotion, са част от проекта за цялостно брандиране на Хотел SPS с външна реклама. Обемни букви на входа и покрива и светещите табели на куба също са част от брандирането.

Рекламна агенция Медия Дизайн извършва брандиране на хотел, изцяло според утвърдените фирмени стандарти. Спазвайки всички Ваши изисквания, и в същото време създавайки иновативни интериорни и екстериорни решения за Вашата реклама.


Клиент:  Хотел SPS


Дата:  Декември 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив