Хидро-Хикс България е основана през 1991 г. в град Пловдив. Дейността на компанията е насочена в производство, внос и доставка на химикали за обработка на вода, както и поддръжка. От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на указателна табела за производствената им база на ул. “Коматевско шосе” 168 Г в Пловдив.

Указателна табела от Еталбонд за Хидро-Хикс България

Указателната табела е направена от еталбонд, върху който са облепени графики от ПВЦ фолио. Бондът е материал, върху който може да се приложат различни видове и цветове фолио, с цел постигане на тематична и удовлетворяваща визия. Екипът на Рекламна агенция Медия дизайн създаде за Хидро-Хикс България изделие, което едновременно дава информация за прилежащото пространство и рекламира обекта.

Този вид табели се открояват с предимства като леката си конструкция, неограничената трайност и дълъг експлоатационен живот.

Визуална комуникация

Всеки обект се нуждае от указателни табели. Могат да се изработят светещи, несветещи, с вътрешно и външно приложение. Те играят ключова роля при изграждането на визуална комуникация. Освен да бъдат в помощ на посетители и служители, добре направените информационни и указателни табели създават елегантно завършена визия.


Клиент:  Хидро-Хикс-България


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив