Указателни табели, които работят

Рекламните табели от еталбонд са подходящи като указателни табели или информационни табла за всякакъв тип обектиобществени и фирмени сгради, складове, клиники, хотели, магазини и други. Широкото им приложение е определено от елегантния външен вид на изделието и изгодната цена, която можем да предложим на клиентите. Голямото разнообразие от цветове и текстури позволява на изработените табели от еталбонд да се съчетаят с всякакви интериори.

Такъв вид табели изпълнихме за търговски и складов комплекс на фирма Polo 1. Дизайнът и цветовете им са съобразени с обстановката на сградата – семпли и елегантни. Дори най-дребните детайли са прецизно изработени, така че табелите да изглеждат добре отблизо и отдалеч и да насочват вниманието на посетителите.

Табели с високо качество и трайност

Благодарение на качеството на използвания бонд и богатия ни опит с този материал, указателните табели за Polo 1 се отличават със здравина и издръжливост. За монтажът на табелите не се изискват някакви специални умения, така че дори клиентът може да ги постави на обозначените за тях места без никакви затруднения. Веднъж монтирани табелите се запазват с непроменен вид за дълги години и не изискват никаква поддръжка. Тъй като материалът издържа на всякакви условия, практически осигуряваме спокойствие на клиента за дълъг експлоатационен период.


Клиент:  Polo1


Дата:  Юли 2011


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив