VIA Offices e новопостроена висок клас офис сграда, която Ви предлага възможността за обособяване на модерен офис за Вашия бизнес. Проектирана е с цел да удовлетвори и най-високите изисквания за функционалност и представителност на своите клиенти.
От Via Offices избраха Рекламна агенция Медия Дизайн за изграждането на визуална комуникация в сградата. Част от създадените за тях изделия е и указател от плексиглас с табели.

Фирмен указател от плексиглас Via Offices

Указателното табло, което екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн изработи за Via Offices е съставено от плексигласова табела с релефни букви Via Offices и 16 броя табели от 8мм плексиглас, облепени с матиращо фолио и монтирани на въжета от инокс. Върху тях са поставени надписи от цветно ПВЦ фолио. Те ще имат за цел да обозначат офисите на съответните етажи от страдата.

Такъв тип указател от плексиглас има ключова роля в изграждането на визуална комуникация в обекта. Служителите и посетителите в сградата ще могат бързо и ефективно да се ориентират в разположението на офисите. Друго главно предимство на интериорните табла и табели e, че придават завършеност на всеки обект, а това допълва фирмения имидж.

Видове интериорни табели

Изделия като интериорни табели могат да бъдат създадени от плексиглас, стъкло, керамика и дори от ПВЦ. Възможно е да бъдат гравирани и рязани на лазер. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага изработка и от благородни метали като златна драна неръждавейка. Дори може да съчетаем два различни материала, за да получим желаният от Вас резултат.

Опитният ни екип ще Ви помогне да изберете най-подходящите места за изграждането на визуална комуникация, а след това ще произведем изделия, които да акцентират върху Вашия бизнес.


Клиент:  Via Offices


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив