Фолиране на витрини с рекламни надписи от печатано фолио

GIDO е дружество, основано през 1995 г. в град Пещера, с предмет на дейност производство на висококачествени български дамски и мъжки обувки. Утвърдени специалисти от България и Италия ежегодно представят своите най-актуални сезонни колекции. От GIDO се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изпълнението на проект по фолиране на витрини.

Фолиране на витрини с фолио с пълноцветен печат за Gido, Пещера

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн извърши цялостно фолиране на витрини с пълноцветно напечатано фолио 3M Scotchcal. Клиентът желаеше облепянето, за да защити стоката и клиентите от силните слънчеви и UV лъчи, като в същото време да внесе комфорт в обекта.

Създадената атмосфера на Outlet привлича вниманието на минувачите. Друго предимство при брандиране на обекти е, че отдалеч витрините изглеждат като рекламни билбордове.

Брандиране на обект от Рекламна агенция Медия Дизайн

Рекламна агенция Медия Дизайн е оторизиран производител на световния лидер 3M. Използвайки негови продукти, разполагаме с широка гама фолио: фолио за рязане и печат, транслуцентно фолио, светлоотразително фолио, витражно фолио, ламиниращо фолио, архитектурно фолио с текстури, фолио за защита и затъмняване на стъкла и други. Освен това, нашите дизайнери могат да създадат тематична рекламна визия за Вашия бизнес, която да представи отлично Вашия бранд.


Клиент:  Gido


Гаранция:


Град: Пещера