Рекламният надпис на търговски център Форум Тракия изработихме със система алурапид и плексиглас. Трайна и устойчива система за светещи букви, която същевременно изглежда и перфектно. Шрифтът на надписа Форум е с по-заоблени ъгли, а това благоприятства изработката на този тип обемни букви и реклама.

Светещите обемни букви са с лице от червен плексиглас, а страниците са от алурапид. Монтирани са на покрива на търговския център върху стабилна метална конструкция. Сглобката между материалите е здрава, за да гарантира по-голяма устойчивост при напор на вятъра, който на толкова високо е значителен. И след 9 години светещите обемните букви са с отличен вид и доказват своята здравина.

Осветените букви за Форум Тракия са на над 10 години и все още с отлична визия

За осветлението им отново се доверихме на доказаният производител на светодиоди G.O.Q LED. Въпреки, че реламата за Форум Тракия отдавна е поставена там, те продължават да светят и да вършат своята работа както клиента очакваше. И така вече над 10 години! Дори метереологичните условия не могат да им окажат влияние. Вятър, дъжд, сняг или слънце – тези неща не са проблем за нашите здрави системи за обемни букви, табели или тотеми.

Материалите, технологията на изработка, надеждното осветление, времето за изпълнение на проекта и обученият ни професионален екип, спомогнаха за постигането на максимален ефектен резултат. За монтажа използвахме метална конструкция, която доказва здравината на подобен тип рекламни букви. Ефектът от този блестящ надпис е забележимо приветстване и същевременно вече разпознаваем бранд.

За осветяване на значително големия рекламен надпис сме използвали корейските светодиоди G.O.Q. LED с 3 години гаранция и поне още 5 години безпроблемна работа.


Клиент:  Форум ТракияСайт


Дата:  Март 2008


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив