Несъмнено една от най-посещаваните шопинг локации в Града под тепетата е МОЛ Пловдив. Огромното разнообразие в търговския комплекс прави обекта истински притегателен център за малки и големи. Конкуренцията в Mall Plovdiv е голяма и един от начините да бъдеш забелязан е ефектната реклама. Точно затова от Хиполенд МОЛ Пловдив се довериха отново на нас за изготвянето и поставяне ѝ.

Хиполенд е най-голямата верига детски хипермаркети в България. В магазина ще намерите качествени и маркови стоки за бебета и деца, а любезният персонал ще ви впечатли с позитивно си и професионално отношение.

Изпълнихме с нужната прецизност и професионализъм възложената ни задача, поставяйки голямото светещо лого на Хиполенд на фасадата на МОЛ Пловдив. Обемните букви на Хиполенд Mall Plovdiv позиционирахме в близост до един от входовете на търговския център. Логото привлича погледите на посетителите на МОЛ-а с големината и пъстрата си визия. Освен това размерът на рекламата я прави видима от голямо разстояние.

Светещи букви от алурапид, винил и фолио за Хиполенд Мол Пловдив

За направата на логото използвахме алуминиеви профили, винилно платно и фолио. Алуминиевите части са леки, но същевременно много здрави и устойчиви на външните влияния. Със специални щипки захванахме винилното платно 3M Panagraphics III. Този винил разпределя отлично потока на светлината от светодиодите, а специално негово покритие предотвратява проникването на влага и появата на плесен. Използвахме транслуцентно фолио за режещи плотери и дигитален печат на 3М Scotchcal, с което облепихме лицата на буквите.

Цялата реклама захванахме към стабилна метална конструкция, спазвайки всички необходими правила за сигурност и безопасност на изделието. Обемните букви светят ярко нощем, благодарение на висококачествените корейски светодиоди G.O.Q. LED, доказали качествата си многократно през годините.


Клиент:  Хиполенд


Дата:  Август 2014


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив