Медия Дизайн се зае с цялостното брандиране на комплекс „Парк Елит“ в град Пловдив

Жилищен комплекс „ЕЛИТ ПАРК“ фокусира вниманието на клиентите, търсещи европейско качество и комфорт при избора на жилище. Намира се на бул. „Цариградско шосе“ 76, в непосредствена близост до всички социални услуги и обслужващи сферата звена. Разположението му на една от главните пътни артерии на града, му придава достъпност и удобство. Това, което липсваше на обекта бе визия в синхрон с високия им стандарт. Те се довериха на екипа от професионалисти на Медия Дизайн за цялостно брандиране на комплекса.

Релефни букви от плексиглас и неръждаема ламарина, интериорни и екстериорни табели

Нашите професионалисти изготвиха за тях релефни букви от плексиглас и инокс  тип „сандвич“ , стъклени интериорни табели и външни указателни табели. Елегантната визия на буквите се вписа с архитектурния стил на новата сграда. Те са запомняща се и устойчива реклама за различни типове обекти и са подходящи за интериорна и външна реклама. Ефектни са, защото съчетават свойствата на различни материали – плексиглас и неръждавейка. А, всеки от тях е с широка палитра цветове и дизайни. Освен с красота, такъв тип рекламни букви са популярни и с висока трайност и устойчивост, неподлежаща на промяна с годините.

Изработихме основата на интериорните табели от стъкло и ги монтирахме с холдери, така че външният им вид да е съобразен с цялостния облик на комплекса. Екстериорните указателно-информационни табели спомагат визуалната комуникация. Те лесно биха ориентирали живущите в сградите за прилежащите към тях входове и етажи.

 Брандирането на интериори е популярна практика и все повече се използва за офиси, хотели, заведения, и магазини. Стилна имиджова реклама, която помага на компаниите да изградят индивидуален стил за своите административни офис сгради.


Клиент:  „Парк Елит“


Дата:  април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив