Climacom е официален представител за България на Mitsubishi Electric Living Enviroment System. Вече повече от 20 години фирма Climacom предлага на пазара най-високите технологии в областта на климатичната, отоплителната и вентилационната техника с марка Mitsubishi Electric, както за дома, така и за мащабни проекти. Корпоративното мото на Climacom e „Промяна към по-добро“, което говори само по себе си за целеустремеността на фирмата за растеж и развитие. От компанията ни повериха цялостното брандиране на новооткрития им шоурум.

Светещи табели с винил и корпус от алуминий

Създадохме две светещи табели с винил и корпус от алуминий – Mitsubishi Electric и ClimaCom и ги монтирахме на фасадата на сградата. Цялостната конструкция – всички носещи колони и подпори се създават от алуминий. Материалът не корозира, което е една от причините да запазва добрия си външен вид години наред. Комбинацията от здрав корпус, качествен винил и трайни и икономични LED модули е тайната за успеха на една винилна реклама.

Букви и лого от неръждавейка – Mitsubishi

Буквите от неръждавейка (инокс) са елегантни и фини. Изключително подходящи за вътрешна и външна имиджова реклама. Нашите опитни професионалисти създадоха букви Mitsubishi и логото на компанията от неръждаема ламарина. Завършеният вид на рекламното изделие изцяло се вписа с интериора на шоурума.

Обемни букви от червен плексиглас – ClimaCom

Едни от най-популярните видове реклама са обемните букви от плексиглас. Материалът е гъвкав, изгоден и пасва на практика при всякакъв тип сгради и офиси. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана PVC работилница, в която се извършва целият процес по производството на обемните букви

Рол банери и PVC фигури с логото на Mitsubishi

На витрините разположихме три свободностоящи рол банера, които да акцентират върху ClimaCom и Mitsubishi. Дизайнът включи изобразяване на гейши, като реверанс към японската култура. Нашата патентована система от алуминиеви профили, която използваме разрешава лесната и бърза смяна на Вашата рекламна визия. 

Като финален завършек, изработихме PVC фигури с логото на Mitsubishi и ги облепихме с червено фолио. Получилата се декорация подчерта празничното настроение и отлично се съчета с декора.


Клиент:  Climacom


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив