Елегантен и модерен, Хотел Jagerhof ще успее да предразположи и най-взискателните вкусове. Новото бижу на град Пловдив разполага с просторни общи части, модерен лоби бар, уютен ресторант, фоайе със свободен достъп до компютри. Всичко необходимо, да да се чувствате уютно и комфортно по време на Вашия престой. Хотел Jagerhof възложи на Рекламна агенция Медия Дизайн цялостното брандиране на новооткрития хотел в град Пловдив. Част от изделията, които създадохме за тях са и тези вградени черни букви изцяло от плексиглас. Те лесно се вписват във вече утвърдения интериор, тъй като черният цвят е универсален.

Черни букви от плексиглас за Хотел Jagerhof

Рекламните изделия от този тип имат много предимства. Обемните букви от плексиглас са едни от най-масово разпространените рекламни букви. Предпочитат се от повечето ни клиентите, заради добрия им външен вид. Освен, че изглеждат елегантни и луксозни, те също така са и здрави. Не без значение е и изгодната цена на такъв тип рекламни изделия. Черните букви, създадени за Хотел Jagerhof пасват на интериорния дизайн в хотелските части. Елегантни и здрави, създават луксозен акцент.

Тайната на трайната реклама

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана PVC и плексиглас работилница. Нашите опитни професионалисти се грижат рекламните изделия да бъдат изпипани до най-малкия детайл. Използваме висококачествени материали и често експлоатационният живот на произведените изделия надвишава гаранцията им. Наша мисия е да създаваме полезни, красиви и ефективни рекламни продукти, които да презентират Вашия бизнес по възможно най-добрия начин.


Клиент:  Хотел Jagerhof


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив