Traffic SOT е компания, развиваща дейност в областта на сигурността и охраняването. Фирмата има изградена структура за наблюдение на обекти, които се охраняват чрез инсталирани системи за сигурност и се управляват от една централа. Разполага с множество автомобили автопатрули и специални части, които имат бърза и навременна реакция за проверка на подадените сигнали.

Ефектното черно светлоотразително фолио за Security Force Team

В един от съвместните ни проекти с Traffic SOT, брандирахме автомобилите от специалните части – Security Force Team. Светлоотразителното фолио широко се използва от заетите в този тип индустрия компании, като отличителна тяхна черта и един вид разпознаваемост. Но може да се добавя и като ефектен елемент от дизайна, при брандирането на автомобили и от други браншове. Така може да се акцентира върху определен надпис, който при шофиране вечер се вижда отлично и е изключително въздействащ.

За Security Force Team колите на Трафик СОТ сме използвали черно светлоотразително фолио на 3M – 3M SCOTCHLIGHT Reflective, серия 580-85. От него са изработени рекламните надписи за страничните врати и предния капак на колите. Както и самото име подсказва, през нощта това фолио отразява светлината, имитирайки искрящо бяло светещи надписи, които се забелязват отдалече. Благодарение на това черно светлоотразително фолио, през деня надписите са черни, а вечер бели. Този ефект е наистина впечатляващ – „черно“, а свети бяло!

Каст фолиото от серия 3M 580E Scotchlite Reflective Film е светлоотразително фолио, което се отличава също и с висока трайност до 5 години. С отлична яркост при опън, което го прави подходящо и за по-сложни апликации, където има 3D кривини. Клиентите може да избират от цветова палитра от 10 цвята.

Като стилен рекламен акцент на спец автомобилите, сме добавили и надписите на задния капак, които са от бяло рязано фолио, серия 50 на 3M. Всички реклами от фолио по автомобилите се покриват от 3M™ MCS™ гаранция за качество и съвместимост.


Клиент:  Трафик СОТ


Дата:  Октомври 2015


Гаранция: 2 години