В последните няколко месеца все по-често слушаме за настоящите промени при условията за регистриране и закупуване на винетки. Настъпилите улеснения позволяват тя да бъде закупена от сайта на BGToll или мобилното му приложение, по традиционния начин или на терминал за самообслужване. Това се случва чрез попълване на нужната информация стъпка по стъпка.

Рекламна агенция Медия Дизайн брандира един от първите терминали за самообслужване на ГКПП Калотина, на границата ни със Сърбия.

Светещ надпис Винетки на ГКПП Калотина

Рекламната инсталация изпълнихме от два различни материала. За лицето използвахме висококачествен червен плексиглас, а за страниците алуминий. Обемните букви са поставени на здрава метална конструкция, която е монтирана върху фургон. Комбинацията на тези два материала прави рекламата едновременно ефектна и здрава.А за да сме сигурни, че надписът на винетка Калотина ще привлича вниманието на всички пътуващи, го осветихме със светодиодни модули G.O.Q. LED. Те осигуряват ярко и равномерно разпръскване на светлината, което остава непроменено в продължение на години.

Защо избрахме алурапидна конструкция

Има няколко причини, поради които заложихме на алурапидни страници за изработката на този проект. Като материал, алурапидът е изключително устойчив и здрав. Подходящ е за всякакви покривни инсталации, тъй като издържа на променливи метеорологични условия, силен вятър и дъжд. Той е лек и позволява бързо сглобяване на отделните елементи и още по-бърз монтаж. Осигурява и добра защитата на електрическата система, което я предпазва от евентуални повреди.
Освен със здравината си, алурапидът е известен и с това, че е икономичен. Тъй като, алурапидните конструкции не се променят и деформират с времето, те не изискват допълнителна поддръжка или подмяна на рекламната инсталация. Това прави рекламната инсталация подходяща за различен тип сгради като банки, училища, големи търговски обекти и още много други.


Клиент:  Интеркапитал Груп АД


Дата:  Януари 2019


Гаранция: 3 години


Град: ГКПП Калотина