Skuba Bulgaria се обърна към рекламна агенция Медия Дизайн за изграждането и поставянето на обемни светещи 3D букви в Пловдив.

Скуба България е фирма, която предлага резервни части за товарни автомобили, ремаркета, полуремаркета и автобуси. Започват да развиват дейност в България още през 2012 година. Предлагат части от водещи на пазара производители, снабдени с необходимите сертификати и гаранции за качество. Фирмата е част от SKUBA GROUP – лидер в търговията с резервни части за Централна и Източна Европа. Благодарение на широката им материална база и квалифициран персонал, те могат да реагират светкавично на всеки един проблем. Те също успяват да покрият над 25 000 детайла за частите на превозните средства, които предлагат, с варианти най-малко от 2-3 производителя за дадена част, с което дават различни разновидности и решения на своите клиенти.

3D букви за магазин Skuba в Пловдив

Рекламния надпис за Skuba е изпълнен от подбрана, устойчива и ефикасна система за обемни 3D букви. Лицата на буквите са от плексиглас, а страниците им са от Алурапид. За да можем да придадем максимално правилният цвят на логото на буквите, използвахме качествено фолио за светещи реклами на 3M. То подсилва светлината на 3D буквите и така стават още по-забележими. Въпреки неблагоприятните атмосферни условия като температурни разлики, влага и силен вятър, нашата система от Алурапид и плексиглас гарантира дълъг експлоатационен живот на обемните букви.

Светещи обемни триизмерни букви от алуминий Skuba

Осветлението на триизмерните букви е на лидерите в бранша – G.O.Q. LED светодиодни лампи за висока икономичност и равномерно, ярко светене. Това означава, че те идват с 3 години пълна гаранция, но продължителността на живота им ще бъде много по-дълъг. Материалите, технологията на изработка, надеждното осветление, времето за изпълнение на проекта и обученият ни професионален екип, спомогнаха за постигането на максимален ефектен резултат за триизмерната реклама.


Клиент:  Skuba


Дата:  Декември 2018


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив



Вижте също: златисти букви или златни букви