Наскоро изпълнихме проект за още една торта за клуб, с която от Dock 5 Night club да радват рождениците. Дизайнът на светещата торта от плексиглас е съобразен с логото на заведението и предпочитанията на клиентите.

Dock 5 е най-новият хит за нощни забавления в морския град Бургас. Клубът е разположен на пристанището на мястото на док 5, откъдето идва и името му. С капацитет от над 700 човека, огромни мултимедийни екрани, перфектен звук и осветление от най-ново поколение, популярни български и балкански звезди, заведението привлича любителите на нощния живот.

Светеща торта с логото на нощен клуб Dock 5 посреща рождениците

Тортата е изработена изцяло от плексиглас и облепена в устойчиво и ефектно самозалепващо фолио в златист цвят. На два от етажите е изписан надписът „Happy Birthday“, а останалите два са брандирани с логото на клуба и предлагана от него марка питиета. Това изделие от плексиглас е проектирано за лесно пренасянелеко е и в размер, подбран за удобство на персонала. Акрилната торта за клубове с LED осветление създава настроение и впечатлява с атрактивния си вид. Налага се като хитова тенденция сред нощните заведения и все повече клубове я използват като част от маркетинговата си стратегия.

Защо да поръчате плексигласова торта за клуб?

За впечатляващо и имиджово представяне, това поръчково изделие е незаменимо. Медия Дизайн разполага със специализирана работилница за обработка на плексиглас и опитни професионалисти, заради което можем да предложим и други уникални рекламни изделия, с дизайн спрямо вашите изисквания и бизнес.


Светещите торти от плексиглас за заведения изработваме в един определен размер, като само рекламните надписи и визия се различават. Изработваме ги на четири етажа, всеки с височина от 20 см и диаметър на окръжността отдолу-нагоре 60 см, 45 см, 35 см и 25 см. Всяка торта има бутон за включване и изключване на осветлението.



Клиент: Dock 5 Night Club


Дата: Май 2023


Гаранция: 1 година


Град:  Бургас