Марката Estil е известна с отлично качество и изискан стил. Повече от две десетилетия от компанията производител на пътнически чанти и куфари, предлагат модерни и практични решения за всеки вкус.

Във връзка с откриването на нов магазин в МОЛ Plovdiv Plaza, от Естил ни потърсиха за изработка на светеща реклама, с която обектът да бъде привлекателен и представителен.

Светещи букви от плексиглас с логото на Estil приветстват клиентите

За брандирането на магазина, използвахме релефни букви тип „сандвич“. С тях се получават атрактивни обемни букви, благодарение на съчетанието на различни материали, цветове и LED осветление. В конкретния проект, релефните букви са изработени от два вида плексиглас – прозрачен и червен, за да се получи точната визия на фирменото лого. Надписът „Estil“ е вграден в табела от композитния материал – Еталбонд. Това е типична за магазини в МОЛ-ове техника на изпълнение на светещи реклами, защото е сигурна и безопасна, а също така изглежда фино и елегантно, представяйки марките подобаващо. Има предимството да изглежда едновременно като рекламна табела и светещи букви.

Ярко и икономично светещи обемни букви

LED осветлението на вградените букви Estil е монтирано в основата от бонд. От години работим със светодиодните модули на корейската фирма G.O.Q. LED. Те са последно поколение LED технология и са специализирани за светлинни реклами. Гарантират ярко, равномерно и ефективно светене, както и 3-годишна гаранция на изработените рекламните изделия. На практика, животът на рекламата е поне 2 пъти по-дълъг от гаранцията, с което предоставяме безпроблемна експлоатация и спокойствие за дълго време на бизнесите.


Вижте също: Цялостно брандиране на магазин на българска марка аксесоари за пътуване



Клиент: Estil


Дата: Април 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив