След два напразни опита да получат качествени обемни букви AIT International Transport се свързаха с Медия дизайн и получиха здрави и трайни светещи обемни букви.

AIT International Transport със здрави и трайни светещи обемни букви

Обемните букви на транспортна фирма AIT International Transport са изработени с испанската система за производство на обемни букви Alurapid. Това означава, че лицата на буквите са от цветен плексиглас, а страниците от специална алуминиева лента, произведена от испанската фирма. Гърбовете на светещите букви са от разпенена PVC плоскост.

Осветлението на светещите обемни букви е с традиционните за нашата фирма светодиодни модули, произведени в Корея – G.O.Q. LED, с чипове на Samsung. Те са изключително ярки, много трайни и са защитени в специален CAP корпус, с който имат най-висока степен на прахо и влагоустойчивост – IP68. Използваните захранващи блокове (трафове) са на световно известния тайвански производител Meanwell.Помислили сме и за най-дребните детайли – всички връзки по проводниците на слаботоковата инсталация са със специалните конектори 3M Scotchlock на американската компания 3M. На практика 80% от проблемите в електрическите инсталации са от връзките, затова ние ги свеждаме до минимум, използвайки най-сигурните конектори на пазара. Подробности за предимствата на този тип връзки и видео как работят дори и под вода, може да видите в блогът ни тук.

Така произведените светещи обемни букви със страни от Alurapid се отличават с изключителна здравина, много дълъг живот и отлично светене

Височинният монтаж, сложността за правилното нареждане на буквите, както и правилно изпълнената електрическа инсталация са стандарт при нас и могат да се видят почти на всеки обект. Тригодишната гаранция за светещи обемни букви с алуминиеви страници също е стандарт за нашата фирма.

Смятаме, че AIT International Transport решиха проблема си, относно външната реклама за дълги години напред и ще могат да се фокусират върху важните за бизнеса си задачи.


Клиент:  AIT International


Дата:  Февруари 2014


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив