Атрактивни обемни букви за фирмената сграда на Aqua Systems

Фирма Aqua Systems България е един от основоположниците в индустрията за проектиране и изграждане на напоителни системи. Предлага цялостни решения за поливни системи за големи и малки стопанства. Може да видите повече за фирмата и дейността й във видео интервю със собственика Марин Кланев за рубриката „Кои са нашите клиенти?“ на MediaTV News.

В един от съвместните проекти, изработихме три светещи рекламни надписа за централния офис на Aqua Systems Пловдив, намиращ се на бул. Асеновградско шосе Б8-13. На покрива, от източното разположение на сградата, сме монтирали надписа АГРОЦЕНТЪР. На северния край е надписът AQUA SYSTEMS, а на ъгъла, който сключват двете фасади (между двата надписа) е поставен отличителният знак – логото капка. От посоката на движение, от която се влиза в агроцентъра, светещите букви AQUA SYSTEMS се виждат идеално, дори отдалечено разстояние. За да се вижда рекламата и от другата посока на движение по бул. „Асеновградско шосе“, монтирахме още едни обемни букви AQUA SYSTEMS от южния край.

Aqua Systems Пловдив – обемни букви система Алурапид и плексиглас

Обемните букви Агроцентър Aqua Systems и логото капка са изпълнени със ситема от Алурапид (за страници) и плексиглас (за лице). Върху лицето на надписите Агроцентър и Aqua Systems е поставено транслуцентно фолио 3M Scotchcal 2330 за светещи реклами, а на капката фолио с пълноцветен печат 3M Scotchcal 2330-10. Всички светещи букви са осветени с висококачествените корейски светодиоди G.O.Q. LED – надеждно и ярко светещи. Рекламните букви и лого са монтирани на здрава метална конструкция, осигуряваща отлична опора и безопасност на рекламата.


Клиент:  Aqua Systems


Дата:  Май 2015


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив