Ефектен дизайн и изработка на тотем ASG Пловдив

Като част от цялостното брандиране на фирмена сграда, Медия Дизайн изработи и постави впечатляващ тотем ASG Повдив, на бул.“Кукленско шосе“. Визията му допълва останалата част от обекта, като неминуемо привлича вниманието с интересния си дизайн. Рекламният тотем е с еталбондова конструкция, върху която са вградени табели с логата на фирми, чиито представител e АСГ ИТТ ООД.

Надписът с логото „ASG“, заедно със стрелките в горната част на табелата, са с лице от плексиглас и страници от алурапид. Изработени по този начин, те са изключително устойчиви на атмосферни условия, като също така са лесни за поддържане. За да подсигурим стабилността на логото (стрелки), сме поставили свързваща конструкция от неръждавейка.

Табелите, монтирани по тотема, са от плексиглас, а логата на фирмите апликирахме с 3М фолио, серия 2330. То е специално предназначено за светещи табели и реклами, като гаранцията му е 4 години. Начинът на поставяне на табелите е изключително интересен, създаващ 3D ефект. Те се виждат от три страни, което е и главният акцент в изработката им и в цялостната визия на рекламния тотем.Още по-впечатляващ е видът му вечер. Табелите и буквите са осветени с ярки led светлини, които няма как да не бъдат забелязани. Използвахме доказалите се в практиката ни светодиодни модули на фирма G.O.Q. LED, които гарантират дълъг и безавариен живот на тотема.

Раздвиженият и стилен дизайн на тотем ASG Пловдив привлича убедително вниманието по всяко време на денонощието. Благодарение на професионалистите от Медия Дизайн, фирмата се сдоби с ефектна и качествена външна реклама, която е с доказана гаранция от 3 години.

Добавяне на допълнителни елементи към ASG тотем

След няколко години клиентите поискаха да допълним визията на рекламния тотем с още едно изделие. Като надстройка на тотема добавихме две светещи табели с винил с логото на сервиза на фирмата – TIR Service. Те са разположени симетрично, така че да се виждат и от двете посоки на движението.

Заменихме и някои от надписите на кутиите от плексиглас с нови лога, отново изработени от 3M фолио.


Клиент:  ASG ITT ООД


Дата:  Януари 2015


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив


Тъй като разгледахте табели с ефектен надпис от 3D ефект:

Вижте още подобни проекти от рекламна агенция Медия Дизайн