Bags Line е верига от магазини, специализирани в продажбата на дамски и мъжки чанти, куфари и бизнес чанти. Преди откриването на новия си магазин на главната улица в Пловдив те се обърнаха към нас за дизайн и изработка на светещи обемни букви. Знаейки спецификата на магазина, (като част от архитектурния ансамбъл на центъра на града и произтичащите от там специфични изисквания за узаконяване на рекламно-информационните елементи) ние предложихме да направим светещите обемни букви от вътрешната страна на витрината.

Така Bag’s Line си спестиха много разправии с общинската и държавната администрация

Проектът на Bag’s Line е семпъл, като буквите са изпълнени изцяло от плексиглас. Обърнете внимание, че надписът Bag’s е с черни страници, а кутията, в която е ситуирана думата Line свети и настрани, като заедно с наклонения шрифт се получава динамика на цялото лого Bag’s Line.

Силното осветление е благодарение на светодиодните модули G.O.Q. LED, произведени в Корея с чипове на Samsung. Независимо от това, че цялата електрическа инсталация е монтирана вътре в магазина, всичките ѝ елементи са защитени с най-високия клас на влаго и прахозащита IP68. Конструкцията на логото е изпълнена от неръждавейка и независимо от отличния си вид, тя не оскъпява светещите обемни букви.

Така полученият надпис привлича вниманието на клиентите на магазина без да се нуждае от узаконяване.


Клиент:  Bags’s Line


Дата:  Октомври 2012


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив