Bata Agro (Бата Агро) или Българската Асоциация на търговците на агротехника се обърна към нас за изработка на интериорна реклама за офиса в град София. Bata Agro съществува от 2005 г. и към момента обединява най-големите фирми, оторизирани от световни производители за внос-износ за територията на Република България.

Спрямо разположението на офиса на организацията, предложихме елегантна и представителна реклама. Поставихме табела от плексиглас и обемни букви с логото на Bata Agro.

Прецизно изпълнение на табела за Bata Agro

Изработихме стилна и елегантна табела от прозрачен плексиглас, която успешно имитира стъклените табели за интериора. За разлика от тях обаче, е много по-лека и устойчива, почиства се лесно и е по-евтина. Върху табелата са монтирани надписи и логото на организацията, които представляват обемни букви тип „сандвич“ (релефни). Основата на буквите е плексиглас опал 10 мм, а отгоре е залепено 3M фолио във фирмените цветове. Релефните букви съчетават ефектите на няколко вида материали, заради което изглеждат ефектно и привличат вниманието на клиентите. В комбинация с основата от прозрачен плексиглас се получи модерна и атрактивна табела, която изглежда престижно.

Видео: Табела Бата Агро

Клиент:  БАТА АГРО


Дата:  Септември 2019


Гаранция: 3 години


Град: София