Фирма Class Interior се занимава с комплексно обзавеждане на домове, хотели, заведения, офиси и т.н. Предлага италиански мебели за модерни и изискани интериори, които държат на естетиката. За шоурума си в град Пловдив, те ни възложиха дизайн и изработка на външна реклама. Спрямо техния бизнес и съобразно архитектурния стил на сградата, им предложихме най-подходящия вариант – табела от еталбонд с вградени светещи букви.

Изискана табела от еталбонд за изисканите мебели Class Interior

Табелите от бонд с вградени светещи букви „сандвич“ са елегантна и изискана реклама, с която несъмнено ще бъдaт забелязани. За мебелния шоурум на Клас Интериор в Пловдив изработихме такъв тип табела с размери 360 х 100 см от еталбонд в цвят Grey Metallic, съобразен с облицовката на сградата. Обемните букви Class Interior са от два вида плексиглас – 10мм безцветен + 3мм бял. За логото знаме и надписа Italian Furniture сме използвали същата комбинация от плексиглас, но върху тях е поставено фолио – червено и зелено.

За да греят ярко през нощта, буквите са осветени с мощните, но енергоспестяващи светодиоди G.O.Q. LED. Осветлението е монтирано в еталбондовата табела и е напълно защитено от външни въздействия. Цялата система е изключително трайна, устойчива и гарантира безпроблемна експлоатация за години. Гаранцията на табелата за Class Interior е 3 години, но реално трайността и е много по-голяма – поне 6.

Клас Интериор получи перфектно изпълнена табела – красива и здрава!


Клиент:  Class Interior


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив