Облепяне на целия бус на DHL с жълто фолио

Променихме цвета на един от фирмените бусове на DHL с помощта на качественото фолио 3M Scotchcal 50-265. Стандартно белият бус бе преобразен в един от цветовете на бранда – жълт. Благодарение на отличните характеристики на това 3M фолио, апликирането му е като детска игра – бързо и лесно. Опитът на нашите монтажисти и качеството на използваното фолио, ни позволяват да брандираме цялостно автомобили, така че те да са с перфектна визия за дълго време.

Специфичното при цялостното облепяне на коли е да се съобрази релефа на апликираната кола. Според това кои части се облепят, дали са гладки или релефни, определяме подходящото фолио. В проекта на DHL, моделът на буса е с неголеми кривини, които не са пречка за еластичното полимерно фолио Scotchcal 50. Разбира се, от голямо значение е добрата техника на монтиране, която нашите опитни апликатори умело използват.

Постигнахме идеална визия за този фирмен автомобил, благодарение на прецизното облепяне. Променихме го до неузнаваемост, сякаш е излязал жълт от завода на производителя.


Клиент:  DHL


Дата:  Януари 2011


Гаранция: 3 години