Doormann Герена – цялостно оформление на търговски обект

Благодарение на опита си и голямото портфолио от продукти и услуги, рекламна агенция Медия Дизайн може не само да изпълни отделни рекламно-информационни елементи, а и цялостното брандиране на търговските обекти. Като наш редовен клиент, фирма Doormann ни възложи оформлението на техния шоурум в София, квартал Герена.

Нашите дизайнери и специалисти в областта на външната реклама, изработиха светещи обемни букви Врати Doormann – изцяло от плексиглас, лицето на които е облепено с фолио 3M серия 2330, специално разработена за светещи реклами. Осветяването е извършено със светодиоди G.O.Q. LED. Надписът върху фасадата www.doormann.bg, представлява несветещи релефни букви от ПВЦ плоскост, изрязана на рутер.

Oблицовката от еталбонд придава завършен вид на шоурума и благодарение на активния ѝ червен цвят сградата е разпознаваема отдалеч. Надписите от фолио допълнително подсилват рекламния ефект и допълват информационните елементи.

В крайна сметка фирма Doormann получиха комплексна услуга от един производител с тригодишна гаранция и отличен външен вид.


Клиент:  Doormann


Дата:  Юни 2014


Гаранция: 3 години


Град: София