Аптека Farma Vision в град Пловдив се сдоби с атрактивна рекламна визия, която да насочва успешно клиентите по всяко време на денонощието. Те се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на ъглова светеща табела.

Ъглова светеща табела за аптека Farma Vision

За Farma Vision създадохме ъглова светеща табела с алуминиеви профили и лице от винил. Използвахме за пореден път винилно платно Panagraphics III на лидера в областта 3M, а върху него облепихме транслуцентно фолио. Рекламното изделие е дълго над 7 метра, което не представлява проблем за табелите с винил, тъй като за тях няма ограничение в размера.

Макар и по-леки, този тип светещи табели с винил са изключително здрави и при правилен монтаж са и високоустойчиви на неблагоприятни климатични условия.

Надеждно и качествено LED осветяване

За осветяването на рекламното изделие използвахме висок клас LED модули на доказания корейски производител G.O.Q LED. Тези светодиоди са подходящи за всякакъв тип обемни букви и табели, надеждни са и едно от най-важните им качества – безопасни. Рекламна агенция Медия Дизайн работи единствено с доказано качествени материали, които да Ви носят спокойствие години наред.


Клиент: Аптека Farma Vision


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив