Направихме елегантна светеща реклама за наш клиент в далечна Португалия. Нашите специалисти изработиха обемни букви от плексиглас, след което изпратихме готовото рекламно изделие на Пиренейския п-ов. Използвайки иновативна технология, направихме светещите букви лесни за монтаж от самия ни клиент.

В ерата на комуникационните технологии всеки има възможност да поръча желаната реклама, с която да промотира своя бранд. Ние сме насреща, за да помогнем, а разстоянието, което ни разделя от клиентите ни – не е проблем.

Елегантна реклама по специална технология за Joka Португалия

Рекламата за португалския ни клиент направихме по специална технология. Изискването към нас беше за фини обемни букви, малки по размер, които освен това да бъдат светещи. Професионалните ни технолози и дизайнери се съобразиха с всеки детайл от поръчката, изготвяйки красив рекламен продукт. Обемните букви представляват логото на фирмата, както и надпис на дейността ѝ – Фризьорски салон. Логото Joka е с основен цвят бордо, като по краищата на буквите минава тънък бял контур. Пресъздадохме запазения знак на фризьорския салон със стилен светещ надпис.

Върху лицето на буквите от опалов плексиглас сложихме тъмночервено блокаут фолио. Така рекламата свети странично и е идеално копие на логото на Joka Португалия. Надписът Cabeleireiros (Фризьорски салон) направихме по същата технология като разликата тук е, че използвахме сиво блокаут фолио.

Така направени, обемните букви са изключително здрави и трайни. Първокласните материали и прецизната изработка гарантират на рекламата живот, дълго след изтичане на гаранцията.


Клиент:  Фризьорски салон Joka Португалия


Дата:  Април 2017


Гаранция: 3 години


Град: Портимао, Португалия