Автомобил LitiaStad с впечатляваща нова визия

Шведската фирма за почистване и кетъринг ни се довери за тяхната външна реклама. Брандирахме aвтомобил LitiaStad с една от най-ефектните серии фолио на лидерите в бранша . Визията му се получи много атрактивна и грабваща вниманието.

Използвахме фолио за дигитален печат, серия IJ170 Cv3, което предоставя високо качество на отпечатаните графични изображения. Самозалепващото каст фолио IJ170 Cv3 покрива перфектно дори 3D кривини и се отличава с висока трайност. Фолиото комбинирахме с ламинат, за по-висока трайност на рекламните графики на автомобила.

Дизайнът на автомобилната реклама съчетава свежи цветове и привличащи вниманието изображения, така че напълно да отговори на дейността на компанията. Рекламна агенция Медия Дизайн изготвя всякакъв вид външна реклама, независимо дали проектът е за страната или чужбина. Ние държим на качествената изработка и материали и като оторизиран производител на 3М гарантираме за това.

Фирменият автомобил на LitiaStad несъмнено ще изпълнява добре презентационната си функция, благодарение на ефектния дизайн и прецизната изработка. Брандираната от нас кола покрива и 3M™ MCS™ гаранция за качество и трайност.


Клиент:  LitiaStad


Дата:  Октомври 2016


Гаранция: 2 години


Град: Трелебори, Швеция


Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment