Мебелор ООД е компания с опит и традиции в производството на корпусни мебели. Вече 25 години развива успешен бизнес в България и чужбина, благодарение на високото качество на работа и използваните материали. Оборудваната по последни технологии производствена база на Mebelor Пловдив има капацитет за обслужване на големи поръчки в кратки срокове.

Мебелната компания е с богат опит в проектирането и изработка на мебели по поръчка за обзавеждане на хотели, офиси, банки, хотели, ритейл компании, частни домове и други. Висококвалифицираните професионалисти в мебелния дизайн и изработка следят последните тенденции, за да предложат модерно обзавеждане за различни интериори.

През 2016 г. От ръководството на Mebelor Пловдив се обърнаха към нас за изработка на външна реклама за новата им сграда в Пловдив. Довериха се на нашия опит, качествено и прецизно обслужване за светещите букви и рекламите по фасадата.

Контражурно светещи букви на Mebelor Пловдив акцентират върху бранда

Изработихме устойчива и представителна реклама за реномираната мебелна марка. Върху стабилна метална конструкция, на фасадата на офис сградата, поставихме обемни букви от черен плексиглас. За да бъдат буквите пълно копие на логото на компанията, декорирахме „М“ от надписа с 3M 2330 фолио за светещи реклами (транслуцентно). Интересна е технологията на изпълнение на този елемент от логото. Сглобено е от два цвята плексиглас – бял и черен, а върху два от детайлите е апликирано оранжевото транслуцентно фолио. Рекламният надпис свети контражурно, като разпръсква ефектно сияние назад и встрани. За осветяването му използвахме надеждните и ярко светещи светодиодни модули G.O.Q. LED. С тази комбинация от материали, трайността и добрият вид на обемните букви са гарантирани.

Атрактивни печатни реклами от фолио разкриват възможностите на компанията

По дължина на сградата, върху стъклената фасада, поставихме ефектни реклами от фолио. Те показват пет модерни и елегантни интериорни решения за основните направления, към които е насочено проектното обзавеждане: банки, офиси, хотели, ритейл и за дома.

Изображенията са отпечатани върху фолио за дигитален печат 3M Scotchcal IJ40, а за да се увеличи трайността е добавен и мат ламинат.


Клиент:  Мебелор


Дата:  Април 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив