Клиент: Beauty&Spa Noviz

Дата: юни 2017

Гаранция: 3 години

Вид: Брандиране на автомобили

Град: Пловдив

Фирма Noviz се довери на дългогодишния ни опит в брандирането на автомобили за новата фирмена кола на Новиз Beauty&Spa. Облепихме я с едни от най-предпочитаните видове фолио на 3M, създаващи перфектна и дълготрайна визия.

Атрактивна визия за автомобила на Noviz Beauty Spa

Създадохме интересен и забележим дизайн за този автомобил, който включва атрактивни изображения, логото и контактите на Noviz Beauty Spa. Превозното средство доби впечатляваща визия, благодарение също на прецизната работа и използваните материалите.

Надписите са изпълнени от 3M Scotchcal 50 полимерно фолио, подходящо за автомобилни графики и облепянето на повърхности с леки кривини. 

За графичните изображения (продукти за СПА), апликирани върху автомобила, заложихме на фолио за дигитален печат серия 40. С него се постигат перфектни графики с високо качество. Подсилихме ефекта и трайността на изображенията, като поставихме ламинат върху тях.

По този начин фирменият автомобил на Noviz Beauty Spa получи една наистина ефектна и стилна реклама. Като оторизиран производител на 3М Commercial Graphics, Медия Дизайн гарантира за качеството и трайността на брандираните от нас автомобили.