Горди сме и изключително щастливи от високата оценка, с която Шеф Петър Янков оцени нашата работа. За неговия ресторант в София – Petrus Restaurant&Bar, изработихме всички външни реклами. За нас бе предизвикателство да изпълним четирите нестандартни рекламни надписа с логото на ресторанта. Без значение от сложността на проекта, професионалистите на Медия Дизайн се справиха перфектно. Като резултат ресторант Petrus се сдоби с трайни и ефектни светещи обемни букви, разбира се, в уговорения срок.

Обемни букви и кутия от плексиглас с ефектно светене – Petrus София

Заради сложността на шрифта и големината на надписа, изработихме обемните букви от плексиглас. Този материал позволява да се правят по-фини детайли, каквито има в логото на Petrus София. Светещите надписи са изпълнени аналогично, разлика има само в размерите им. Логото с надпис Petrus представлява обемни букви от два вида плексиглас. За да придадем насочено напред светене, страниците им са направени от черен плексиглас, който блокира светлината. Вътрешната им част е облепена с бяло блокаут фолио на 3M, за да се засили желания ефект за светене директно напред. Върху лицето, изработено от бял плексиглас, е апликирано 3M транслуцентно фолио 2330 в червен цвят, за да бъде надписът еквивалентен с логото.

Правоъгълната кутия е изработена на принципа на светеща плексигласова табела с вградени релефни букви Restaurant & Bar. Отново, търсеният ефект е рекламата да свети напред, затова сме използвали същата технология за страниците като на буквите. Лицето е апликирано със същата серия транслуцентно фолио. Релефните букви са тип „сандвич“ – от 4мм бял и 10мм прозрачен плаксиглас.

Висококачествено LED осветление на рекламата на ресторанта

Използвахме висок клас осветление – светодиодите на световния лидер в тази индустрия G.O.Q. LED. С тяхна помощ, светещите букви за Petrus София светят идеално и икономично. Другото им голямо предимство е надежността – изключително безпроблемна работа и гарантирана безопасност. Освен това, с тях буквите имат 3 години пълна гаранция, но на практика поне 7 години няма да се наложи поддръжка.


Клиент:  Restaurant&Bar Petrus


Дата:  Декември 2014


Гаранция: 3 години


Град: София